46. Hodnocení: www.ajushka.blog.cz

5. srpna 2008 v 12:23 | Admin - Láďa |  Ohodnotím blog
Blog: www.ajushka.blog.cz - hodnoceno 5.8.2008
První dojem: Moc nelíbí, dlouhá úvodní strana, nepropracovanej design.. 1/5
Záhlaví: Vůbec nelíbí, neni tam vidět žádná práce, ani nějaké téma, jenom název "collorfull"... 1/5
Menu:
Svojí ikonku si dej někde dolů, takhle moc bere prostor. Máš sice vlastní menu, ale hrozně to tam máš pomíchaný, SBčka se dávají dolů a ne mezi obsah a ty akuální články bys teda mohla dát výše, ikdyž tam podle mě ani nemusí být 2/10
Okraje:
nejsou nehodnoceno
Čitelnost:
Jde to, ale větší kontrast by neuškodil 4/5
Přehlednost:
Nevšiml jsem si rozcestníků, menu má špatnou strukturu a příliš moc odkazů 1/5
Obsah:
Moc pixelek a text plnej kravin... 1/10
Celkový výsledek: 10/40
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 verusháá-Your SB verusháá-Your SB | Web | 5. srpna 2008 v 12:28 | Reagovat

cáwky teď taky hodnotím blogy ale ještě to nemám na blogu,protože v administraci ho mám nějak zasekanej chceš zhodnotit blog?

2 Láďa - Autor Láďa - Autor | Web | 5. srpna 2008 v 13:43 | Reagovat

jj

3 Addushka Addushka | E-mail | 5. srpna 2008 v 14:08 | Reagovat

tááák to je pěkně nespravedlivý hodnocení ten blog je super.Tak nemel ty čuráku

4 Ajushka Ajushka | Web | 5. srpna 2008 v 14:09 | Reagovat

je to tvůj názor když sem si nechala ohodnit blog jinde vyšlo to líp desing sem si nedělala sama a kdybys nebyl slepej  viděl bys co na něm je kraviny v textu Tak to sem nepochopila jo a kolik ti je 10???

5 ..::Wallerínka::.. - SB♥ aAaA, láááskuju tě :-* ..::Wallerínka::.. - SB♥ aAaA, láááskuju tě :-* | Web | 5. srpna 2008 v 14:40 | Reagovat

For Ajushka → No...Jasný...Je mu 15, a určitě ma víc rozumu než ty...A když někde jinde ti ohodnotili blog líp než Láďa, tak to ti museli hodně nadržovat!!!

6 Ajushka Ajushka | Web | 5. srpna 2008 v 14:53 | Reagovat

je to jeho názor ale no tak 15ti letej kluk!!!! Mě je 17 tvz. asi tomu nerozumim no to je jedno

7 Ajushka Ajushka | Web | 5. srpna 2008 v 14:54 | Reagovat

a ty wallerínko ty seš jeho mluvčí 10-ti léétá ???

8 Láďa - Autor Láďa - Autor | Web | 5. srpna 2008 v 17:04 | Reagovat

Odpustte si ta vulgární slova, s přísným hodnocením musí počítat každý, v tom případě jsi mě o něj neměla žádat, když nesneseš moji objektivní kritiku.

Mně je jedno že jsi design nedělala sama, já hodnotím tvůj blog jako tvoje dílo.

To menu chce prostě upravit pro přehled a rozcestníky tam chybí. Už jsem hodnotil blogy i mnohem hůře, takže si nemůžeš přijít ukřivděná. Jen jsem ti chtěl řici, co by chtělo změnit. Když moje názory nepřijímáš, tak si to nech pro sebe a příště o hodnocení nežádej, mně takové hodnocení zabere 10-15 minut což je hodně času a tento čas jsem mohl věnovat někomu vděčnějšímu nebo na užitečnějších místech.

9 Ajushka Ajushka | Web | 5. srpna 2008 v 17:19 | Reagovat

dit já pro ti tomu nic nemám jen sem na to řekla svůj názor a ty si  mi ještě neodpověěděl na to jak si to myslel s těma kravina textu odepiš nablog díky  A JÁ TU VULGÁRNĚ NEMLUVIM A JESTLI SEM NĚCO TAKOVÝHO NAPSALA TAK SORY

10 Láďa - Autor Láďa - Autor | Web | 5. srpna 2008 v 17:23 | Reagovat

Ajushka - Tím jsem chtěl říci, že tam je textu skutečně málo a ten, který jsem tam našel je velmi nezajímavý nebo špatně napsaný... Vzhledem k tomu že nadáváš u každého mého článku, pak asi vulgárně mluvíš :-)

11 Ajushka Ajushka | Web | 5. srpna 2008 v 17:33 | Reagovat

mno tak to nevim u jakýho textu sem nadávala no ale to je jedno moh by si tohle hodnocení smazát myslim tenhle článek připadám si trapně když se kouknu na 10 bodů odepiš na blog

12 Láďa - Autor Láďa - Autor | Web | 5. srpna 2008 v 18:11 | Reagovat

Ajushka - Smazat asi ne, ale jak říkám, návštěvníci jsou na taková hodnocení zvyklí, už tu byly jednou jen 3 body ;-)

13 ..::Wallerínka::.. - SB♥ aAaA, láááskuju tě :-* ..::Wallerínka::.. - SB♥ aAaA, láááskuju tě :-* | Web | 5. srpna 2008 v 19:10 | Reagovat

Hm....Fakt uboha....

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama