39. Hodnocení: nikiisuv.blog.cz

28. července 2008 v 9:53 | Admin - Láďa |  Ohodnotím blog
Blog: www.nikiisuv.blog.cz - hodnoceno 28.7.2008
První dojem: Zajímavý záhlaví, pěkně sladěný blog do zelené, jenom v menu ty šipky se mi na první pohled moc nelíbí 4/5
Záhlaví: Moc hezký, krása :) 5/5
Menu:
Karma je tam zbytečná, pro SB bych udělal vlastní rubriku, takhle tam moc zabírají místo, ale je to na tobě a ty šipky v názvu každé rubriky by být nemuseli, vyřešil bych to jinak a to vlastním menu ;-) 5/10
Okraje:
Dobře se k tomu hoděj, světlejší by tam podle mě ani nešla 5/5
Čitelnost:
Hodně dobrá 5/5
Přehlednost:
Chtělo by to, to vlastní menu a u těch rozcestníků, bych dal rozcestník nahoru a až pod to nějaký obrázek vztahující se k té tématice ;-) 3/5
Obsah:
Hodně standartní obsah, chtělo by to více originality, ale je to celkem fajn :) 7/10
Celkový výsledek: 34/45
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lady_Scene Girl *_* >>Tvoe SB,Láskuju tě <3 Lady_Scene Girl *_* >>Tvoe SB,Láskuju tě <3 | Web | 28. července 2008 v 10:18 | Reagovat

no pěkný hodnocení:).MYslim,že je to spravedlivý :)

2 Láďa - Autor Láďa - Autor | Web | 28. července 2008 v 10:21 | Reagovat

Lady_Scene - To jsem rád, snažím se takový být :)

3 k Y t Q a →96← [I'm Fucking,  He, she, it Fucking... And You?] Ta prdlá zase otravuje... Proč? (Sbéééško) k Y t Q a →96← [I'm Fucking, He, she, it Fucking... And You?] Ta prdlá zase otravuje... Proč? (Sbéééško) | Web | 28. července 2008 v 10:28 | Reagovat

jo dik

4 Láďa - Autor Láďa - Autor | Web | 28. července 2008 v 10:36 | Reagovat

Kytičko - nz :)

5 Ajka Tvoje Sbenko♥ Ajka Tvoje Sbenko♥ | Web | 28. července 2008 v 10:37 | Reagovat

Super

6 Kristineee Kristineee | Web | 29. července 2008 v 2:19 | Reagovat

Ahojky, hodnotila sem ti blog;)

Pls, potřebovala bych hlásek tady pro Kristineee-> http://t-kacko.blog.cz/0807/druhe-kolo#komentare

Děkujiii

7 Láďa - Autor Láďa - Autor | Web | 29. července 2008 v 11:43 | Reagovat

ok máš ho tam :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama