34. Hodnocení: hellokytt.blog.cz

25. července 2008 v 18:38 | Admin - Láďa |  Ohodnotím blog
Blog: www.hellokytt.blog.cz - hodnoceno 25.7.2008
První dojem: Docela dobrej, sice podle té množství růžové tipuju pro holky, ale působí docela hezky :) 4/5
Záhlaví: Hodí se k tématu, má přiměřenou velikost, ale chybí mi tam nějaký text, takhle mi to přijde děsně jednoduché a vlastně ani nevím kde se nacházím :) Chybí tedy název 3/5
Menu:
Pod tim dortem mají být asi 3 pixelky, ale ukazují se jen čtverečky s křížkem, takže by to chtělo umazat, jinak hodně hezký ;-) 8/10
Okraje:
Dokonale se k tomu hodí 5/5
Čitelnost:
Černé na bílém, tohle jsem se snažil dlouho udržovat i u sebe, ale nakonec z toho sešlo, protože to vypadalo moc obyčejně, ale u tebe s použítím Comis Sansu, to vypadá hezky a dá se hrásně číst 5/5
Přehlednost:
Kvalitní menu i rozcestníky, vynikající 5/5
Obsah:
Celkem dost textu, to mám rád, občas nějaký obrázek, takový standart, nic úchvatného, ale je to dobrý :) 8/10
Celkový výsledek: 38/45
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kytt SB Kytt SB | Web | 25. července 2008 v 20:07 | Reagovat

hele u toho menu jak jsou ty dva dorty a mezitim datum kdy se blog založil a má vlastně narozky :D tak já pod tim nic nemám a žádné čtverečky se mi tam neukazujou....

2 Kytt SB Kytt SB | Web | 25. července 2008 v 20:08 | Reagovat

jo a hlavně díky za to ohodnocení :D

3 Láďa - Autor Láďa - Autor | Web | 25. července 2008 v 20:20 | Reagovat

Já pod tim dortem s těma narozkama mám právě ty 3 čtverečky, nevim jak ostatní, ale já jo, nevim čim to je asi nějakej error...

4 Kytt SB Kytt SB | Web | 25. července 2008 v 20:29 | Reagovat

njn mmnt zeptám se  jestli to tam ještě někdo má :D

5 Láďa - Autor Láďa - Autor | Web | 25. července 2008 v 20:45 | Reagovat

ok

6 Kytt SB Kytt SB | Web | 25. července 2008 v 20:55 | Reagovat

no tak jak to tak vipadá tak jsi jedinej......

7 Sora_Naegino22 Sora_Naegino22 | Web | 25. července 2008 v 23:14 | Reagovat

nechcem sa velmi do toho miesat..ale ja tam tie tri stvorceky vidim tiez :)

8 Láďa - Autor Láďa - Autor | Web | 26. července 2008 v 9:50 | Reagovat

Sora_Naegino22 - Já si myslel že nebudu jedinej ;-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama